Перейти до основного вмісту
Титул

8 та 9 травня 2025 рокустали справжнім справжнім міксом практики, бізнесу та навчання для студентів економічного факультету в межах курсу «Бізнес-планування»

Екскурсія до виробництва кави компанії «Бакара» відкрила бізнес-процеси кавового бізнесу: студенти поринули у світ кави - але не просто як споживачі, а як майбутні підприємці та побачили:
- як зерна долають тисячі кілометрів до нашої чашки,
- як відбувається обсмаження,
- як формується ціна, і чому на неї впливають навіть погодні умови в Бразилії.

Так, зміни клімату - це не лише екологія, а й бізнес-ризики.

Наступного дня поринули ще глибше в практику.

Дмитро Терещук пояснює, як правильно планувати головний ресурс - час. Та чому бізнес-планування головний skill підприємців.

А ще важливий сайт від Дмитра: планувати потрібно в молодості, коли мозок найбільш відкритий до нових ідей.

Дякуємо нашому стейкхолдеру, роботодавцю та партнеру кафедри за співпрацю!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності